Hold mindehøjtideligheden hos Riva Bistro & Bar Rungsted

Lad trygt Riva stå for det hele til mindehøjtideligheden

Når et elsket menneske går bort, er det som oftest vigtigt for de efterlevende at højtideligholde mindet ved en smuk begravelses- eller bisættelsesceremoni. På samme måde er der tradition for at forlænge selve ceremonien med en mindehøjtidelighed, for eksempel i form af gravøl, en frokost eller en reception.

Herved får de efterladte pårørende mulighed for at mindes den afdøde og udveksle anekdoter. En mindehøjtidelighed kan måske endda genforene slægtninge, som ikke har set hinanden i mange år.

En mindehøjtidelighed kan være med til at gøre den sidste afsked både smuk og værdig. Selv om man er i sorg, vil man gerne kunne tænke tilbage på dagen med glæde over, at den var med til at bringe familien sammen.

Riva Bistro & Bar Rungsted gør din mindehøjtidelighed til noget særligt

Hos Riva Bistro & Bar Rungsted ved vi godt, at en mindehøjtidelighed er en betydningsfuld begivenhed. Derfor er vi særligt opmærksomme på de krav, der stilles i forbindelse med denne anledning – og vi vil altid strække os til det yderste for at efterkomme dine ønsker.

Vi råder over lokaler med plads til mellem 30 og 120 personer. Selv om en mindehøjtidelighed sjældent er noget, der arrangeres lang tid i forvejen, bestræber vi os på en vis fleksibilitet og træder gerne til med kort varsel.

Vi sørger for at forplejningen til din mindehøjtidelighed er i top

Hos Riva Bistro & Bar Rungsted hjælper vi gerne med alt, hvad der hører sig til af mad og drikke til din mindehøjtidelighed. Uanset om du blot ønsker en let frokostanretning til bespisning af dine gæster, eller om der skal stables en større buffet på benene, er vi lydhøre over for dine ønsker.

Vi har mange års erfaring inden for håndtering af denne type arrangementer. Derfor kan du være sikker på, at vort personale optræder med respekt og diskretion, og at arrangementet vil blive afviklet med den højeste grad af professionalisme.

Transport til og fra mindehøjtideligheden

Kommer selskabet langvejsfra, behøver du ikke at bekymre dig om transport. Riva Bistro & Bar Rungsted har gratis parkering og ligger kun en lille halv times kørsel fra såvel København som Hillerød og Helsingør.

Har dine gæster behov for offentlig transport, kan de benytte Kystbanen. Og bus 388 kører næsten til døren.