Hold JERES NÆSTE FIRMAFEST på riva i rungstedhavn

Søger du et hyggeligt sted at holde firmafest, hvor I kan få lækker mad og god underholdning, så er Riva Bistro & Bar i Rungsted det helt rigtige sted for jer i stedet for at holde firmafest i København. Vi har  både en selskabspakke til større virksomheder, hvor I får lækker mad og natklubstemning hvis det skal være den helt store fest. Og vi skræddersyrer selvfølgelig også den helt rigtige pakke til jer som ikke er den helt store virksomhed.

Lad trygt Riva stå for det hele til jeres firmafest

Der kan være mange grunde til at holde en firmafest. I kan have lyst til at fejre nogle gode resultater, som I har opnået i virksomheden, eller I kan have lyst til at komme hinanden ved og få nogle oplevelser sammen væk fra arbejdspladsen. Firmafesten er en god mulighed for jer for at lære hinanden bedre at kende. Hvem ved, måske kan det være med til at styrke sammenholdet og samarbejdet i virksomheden?

Vil I gerne have god mad, hyggelige lokaler med en fantastisk udsigt og mulighed for fest med en DJ eller et live band efterfølgende, er Riva Bistro & Bar på Rungsted Havn det helt rigtige sted for jer at holde firmafesten. I kan få vores første sal for jer selv. Der serverer vi en lækker tre retters menu, og i har mulighed for at fortsætte festen som i ønsker, enten med en af vores erfarne DJ’s eller et band af jeres valg.  

Har I andre behov, er I altid meget velkomne til at kontakte os. Det er forskelligt, hvordan man foretrækker at feste. I kan ringe på 45 76 40 30 eller sende en mail til vores event manager Stephanie på info@rivabistro.dk så finder vi ud af det.

PLADS TIL STORE SOM SMÅ FIRMAER

Har du en større virksomhed, hvor du gerne vil holde firmafest, kan I få vores første sal for jer selv. Der er god udsigt over havnen, hvilket er smukt både sommer og vinter. Vi har plads til 85 siddende til spisning og ved stående buffet kan vi have helt op til 220 gæster.

Er I en mindre virksomhed, har vi også mulighed for at dele lokalet op sådan at det ikke føles så stort, og bedre kan rumme et antal gæster imellem 20-35 personer. Er i mindre end dette skal det selvfølgelig ikke afholde jer fra at holde jeres fest hos os. I kan for eksempel få et bord i restauranten, hvor I kan nyde den lækre mad og den gode udsigt derfra.

Der er rig mulighed for fest og dans til langt ud på natten.

FIrmafest hvor maden er i top

Vil du have lækker mad og drikke i rolige omgivelser til din firmafest, er det vores selskabspakke, som du skal vælge. Der får I en velkomstdrink og lækker tapas til forret. Den serveres som en stående buffet, hvilket giver jer mulighed for at gå rundt og snakke og mingle med de forskellige personer. Der kan være mange, som du ikke får talt så meget med, når I er hjemme i virksomheden.

Er det sommer og godt vejr, serverer vi velkomstdrink og tapas på vores store udendørsterrasse langs med havnepromenaden. Der er der plads til alle, og I har mulighed for at nyde det gode vejr og udsigten til bådene, der ligger og vugger i lystbådehavnen. 

Derefter får I hovedret og dessert, der bliver serveret ved flot dækkede borde med hvide duge og blomster. Det hele foregår på vores første sal, som I får helt for jer selv.

Hold jeres firmafest på RIVA

Underholdning hører med til en god firmafest

En god måde for jer at sætte gang i firmafesten på er god underholdning. Det kan være meget forskelligt, hvad I er til. Kan I godt lide at udfordre jeres ganer med lækre vine, kan det være en ide for jer, at I får os til at arrangere en vinsmagning. Det kan være med til at give jer noget at tale om resten af aftenen – og nogle ideer til, hvad I gerne vil drikke til maden.

Det kan også være, at I er mere til at få rørt lattermusklerne. Så kan I få os til at hyre en standupkomiker til jeres firmafest i København. Vi har et godt samarbejde med en række forskellige standupkomikere. Det er nogle af Danmarks dygtigste, der kan komme og få jer til at grine af jer selv, hinanden og af samfundet generelt.

Eller måske er det noget for jer at prøve jer selv af på havet, inden I skal have noget at spise. Med en beliggenhed lige ved vandet kan vi også arrangere sejlture og fisketure for jer. Det kan også være en sjov måde at være sammen på, inden I skal spise og feste. Turene giver jer mulighed for at se den smukke nordsjællandske kyst fra søsiden.

NATKLUB STEMNING MED DJ ELLER LIVEBAND

Når I er færdige med at spise, er det kun jeres fantasi der sætter grænser for hvordan festen skal fortsætte. Vi har et godt samarbejde med en række af dygtige bands og musikere, der forstår at sætte gang i en fest. Det er for eksempel Søs Fenger, Erann DD, Anthonelli Orchestra, Rasmus Nøhr, Moonjam, Danseorkesteret og Rugsted og Kreutzfeldt.

Har I mere lyst til, at der kommer en DJ og spiller op til dans med sange fra dengang til nu, kan vi også arrangere det. Vi samarbejder med flere forskellige DJ’s, der forstår at henvende sig til forskellige typer af gæster. Det er med til at gøre, at der vil være noget musik, som alle kan lide.

Ønsker du at forkæle dine ansatte med en fri cocktailbar, har du også mulighed for det. Vores event manager Stephanie står klar til at rådgive dig om de mange muligheder der er når du skal holde en firmafest hos os.

UDVALGTE REFERENCER

Tag ikke vores ord for det - Det siger nogle af dem som tidligere har holdt selskab hos os

"Det skal lyde et kæmpe tak til jer der var på arbejde til mit og min mands bryllup. Vores gæster var mildest talt blæst bagover over mad, drinks og især de sødeste og mest opmærksomme medarbejdere. Kun kæmpe roser herfra til jer.
- STEPHANIE
"Jeg vil bare sige stort tak for det flotte arrangement igår til vores bryllup. Vi var meget tilfredse med det hele: - mad, alt var som aftalt, gode råvare dejligt kød og hensyntagen til vores gæster. Stor ros til kokken, køkkenet og ikke mindst det meget opmærksomme personale der fik hele aften til at gå som smurt."
- charlotte
"Jeg ville bare lige sige tusinde tak for et super fint arrangement til vores bryllup. Personalet var super søde og gode til sørge for gæsterne. Maden var jo udover alle forventninger. Hold nu op det var lækkert og der var nok af det!! Stor ros til køkkenet også!
- Peter

FÅ skræddersyet festen til jeres firmas behov

Selvom vores selskabspakke i høj grad giver dig mulighed for at sammensætte din firmafest, som det passer til din virksomhed, kan det stadig være, at du har nogle ønsker til firmafesten, der ikke bliver dækket af vores tilkøbsmuligheder.

Det kan være, at I gerne vil have mulighed for at feste længere, eller at I har særlige ønsker til, hvad I gerne vil have at spise. Vi vil meget gerne hjælpe jer med at opfylde jeres ønsker, hvis det er muligt for os.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne prøve at få din firmafest til at blive præcis, som du gerne vil have den. Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til Stephanie på info@rivabistro.dk

Transport til og fra firmafesten

Søger I et sted at holde firmafest i København, kan det være, at I skal vende blikket mod Nordsjælland i stedet. Der er nemlig store fordele for jer ved at holde festen hos os frem for inde i byen. Først og fremmest har vi gratis parkering – og masser af parkeringspladser. Det gør, at I ikke behøver at bruge tid på hverken P-billetter eller at køre rundt og finde en parkeringsplads.

Kommer I med bil indefra København, tager det kun omkring en halv time at komme herud. Det samme, hvis I kommer fra Hillerød. Fra Helsingør kan I som regel gøre det lidt hurtigere. Det er altså en god mulighed for jer for at komme hurtigt hertil.

Vil I hellere lade bilen stå derhjemme og komme hertil med offentlig transport, så I ikke behøver at tænke over, hvor meget I drikker til festen, kan I tage bus 388, der kører mellem Lyngby og Helsingør. Den stopper kun et minut fra vores dør. I kan også tage Kystbanen og stå af ved Rungsted Kyst Station. Derfra tager det et kvarter at gå herned. Alternativt kan I hoppe på bus 388 der og tage den det sidste stykke.