SLIP FOR BESVÆRET TIL JERES NÆSTE JULEFROKOST

Søger du et godt og hyggeligt sted at holde julefrokost i nærheden af København, kan du holde den på Riva Bistro & bar i Rungsted Havn. Det er nemt at komme til og fra med offentlig transport og i bil, og vi står for lækker mad og drikke og en festlig natklubstemning med DJ. Har du lyst til at få skræddersyet en julefrokost til din virksomhed, hører vi også meget gerne fra dig. Det kan være en alt fra det helt store middagsarrangement til den uformelle frokost.

Lad trygt Riva stå for det hele til jeres NÆSTE FIRMAJULEFROKOST

En firmajulefrokost er en superhyggelig mulighed for jer i virksomhed for at være sammen på en uformel og anderledes måde. Her kan I se nogle nye sider af hinanden og styrke det gode kammeratskab og kollegaskab, der imellem jer. Har I fået nye medarbejdere ind i firmaet i løbet af året, er det også en god mulighed for dem for at lære jer andre bedre at kende. Det kan være med til at gøre, at de også bliver en del af flokken.

Leder I efter et hyggeligt sted til at holde firmafest i nærheden af København, hvor I både kan få noget god julemad at spise, og hvor I kan feste efterfølgende, kan I gøre det her hos Riva Bistro & Bar i Rungsted Havn. Vi har mange års erfaring med at arrangere hyggelige julefrokoster for virksomheder fra København og Nordsjælland. Hos os kan I derfor være sikre på at få en rigtig god aften sammen.
https://www.traditionrolex.com/29

Riva ligger tæt på både motorvej og offentlig transport. Det gør det nemt at komme til og fra, lige meget om I er i bil eller tager offentlig transport. Fra København tager det omkring en halv time at komme fra Indre By og herud, lige meget om du er i bil eller tager toget. Læs mere om transport herud længere nede på siden.

EN FIRMAJULEFROKOST DER ER NOGET FOR ALLE I FIRMAET

Når I skal holde firmajulefrokost, er den store udfordring ofte, at I skal finde en julefrokost, der passer til alle. Ofte vil I både være unge og ældre medarbejdere i en virksomhed, og det handler derfor om at finde en julefrokostform, som, de vil synes, er sjov.

Ofte er den klassiske julefrokost med masser af traditionel julemad og efterfølgende dans og hygge det bedste bud for jer. Der er noget mad for enhver smag. Med vores julebuffet eller juleplatte vil det være muligt for stort set alle at finde noget at spise.

Vores julefrokoster er ofte nogle, der passer flest medarbejdere i virksomheden. Har I særlige ønsker til jeres julefrokost, og vil I gerne have skræddersyet en julefrokost specielt til jeres behov, kan I læse mere længere nede på siden.

Plads til både den store og den lille virksomhed til firmajulefrokost i Nordsjælland

Hos os er der både plads til den store virksomhed med mange ansatte og den lille virksomhed, hvor I måske indtil videre bare er et par ansatte. Hvis I er mange i virksomheden, kan det være et værre mas med at få lavet mad til alle og finde et lokale, der er stort nok. Det sørger vi for, når I er her.

Er I få i virksomheden, kan det være svært at få noget særlig spændende mad. Ofte er budgettet ikke overvældende, når I måske er en tre til fire stykker til at betale for maden. Så kan det være rart at komme ud et sted, hvor der er en stor buffet, så I kan få noget lækker og varieret julemad at spise.

Hold jeres firmafest på RIVA

man må aldrig gå ned på drikkevarer til julefrokosten

Med i prisen på julebuffeten er en velkomstdrink, som I kan nyde sammen. Har I lyst til at have fri øl, vand og vin under middagen, kan I tilkøbe det for en ekstra pris. Det kan ofte være rart for jer at have mulighed for at drikke lige det, I vil. I skal være opmærksomme på, at I alle sammen skal vælge tilkøbspakken, for at I kan få den.

Hvis I efterfølgende har lyst til at have fri bar, når I skal feste, har I også mulighed for at tilvælge det. Der skal I igen vælge det alle sammen. Hvis I gerne vil slippe for at fedte med penge, når I skal have drinks, øl og vin, når I skal feste efterfølgende, er det en god ide at vælge tilkøbet.

UNDERHOLDNING, FEST OG NATKLUBSTEMNING

Efter I har spist, sætter vi en natklub op i stueetagen klokken 22. Der kan I danse, snakke, få noget at drikke og blive godt underholdt af en af vores DJ’s. Til hver julefrokost er der en af vores dygtige DJ’s, der spiller op, så I kan få noget god musik at danse til.

Vi samarbejder med DJ’s som Philip Lundsgaard, Joakim Hediger, Niclas Lundsgaard og Mathis Kjær, bare for at nævne nogle få. De spiller de største hits fra dengang til i dag. Der vil derfor der helt sikkert være noget for både unge og gamle at danse til.

I har mulighed for at bestille et eller flere borde i natklubben, så I har et sted at sidde ned, når I ikke skal feste og danse. Det kan være en god ide, at I bestiller et bord, da I ellers ikke kan være sikre på at få et sted at sidde ned. Vores firmajulefrokoster er meget populære, og I skal derfor regne med, at der kommer mange for at kigge sig. 

UDVALGTE REFERENCER

Tag ikke vores ord for det - Det siger nogle af dem som tidligere har holdt selskab hos os

"Det skal lyde et kæmpe tak til jer der var på arbejde til mit og min mands bryllup. Vores gæster var mildest talt blæst bagover over mad, drinks og især de sødeste og mest opmærksomme medarbejdere. Kun kæmpe roser herfra til jer.
- STEPHANIE
"Jeg vil bare sige stort tak for det flotte arrangement igår til vores bryllup. Vi var meget tilfredse med det hele: - mad, alt var som aftalt, gode råvare dejligt kød og hensyntagen til vores gæster. Stor ros til kokken, køkkenet og ikke mindst det meget opmærksomme personale der fik hele aften til at gå som smurt."
- charlotte
"Jeg ville bare lige sige tusinde tak for et super fint arrangement til vores bryllup. Personalet var super søde og gode til sørge for gæsterne. Maden var jo udover alle forventninger. Hold nu op det var lækkert og der var nok af det!! Stor ros til køkkenet også!
- Peter

FÅ skræddersyet festen til jeres firmas behov

Selvom vores selskabspakke i høj grad giver dig mulighed for at sammensætte din firmafest, som det passer til din virksomhed, kan det stadig være, at du har nogle ønsker til firmafesten, der ikke bliver dækket af vores tilkøbsmuligheder.

Det kan være, at I gerne vil have mulighed for at feste længere, eller at I har særlige ønsker til, hvad I gerne vil have at spise. Vi vil meget gerne hjælpe jer med at opfylde jeres ønsker, hvis det er muligt for os.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne prøve at få din firmafest til at blive præcis, som du gerne vil have den. Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til Stephanie på info@rivabistro.dk

BOOK din julefrokost i god tid - der er mange om pladserne.

Hvis I gerne vil holde jeres julefrokost hos os, er det vigtigt, at du booker i god tid. Det er nemlig populært at holde julefrokost her, og eftersom vi holder på de meste populære julefrokostfredage om året, kommer der kun til at være endnu mere rift om pladser.

Det er derfor en god ide, at du booker med det samme, når I har fastlagt, hvornår I skal holde julefrokost. På den måde kan I være sikre på at kunne få en god og hyggelig julefrokost hos os.

Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@rivabistro.dk og booke din julefrokost. 

Transport til og fra JULEFROKOSTEN PÅ RIVA

Søger I et sted at holde firmafest i København, kan det være, at I skal vende blikket mod Nordsjælland i stedet. Der er nemlig store fordele for jer ved at holde festen hos os frem for inde i byen. Først og fremmest har vi gratis parkering – og masser af parkeringspladser. Det gør, at I ikke behøver at bruge tid på hverken P-billetter eller at køre rundt og finde en parkeringsplads.

Kommer I med bil indefra København, tager det kun omkring en halv time at komme herud. Det samme, hvis I kommer fra Hillerød. Fra Helsingør kan I som regel gøre det lidt hurtigere. Det er altså en god mulighed for jer for at komme hurtigt hertil.

Vil I hellere lade bilen stå derhjemme og komme hertil med offentlig transport, så I ikke behøver at tænke over, hvor meget I drikker til festen, kan I tage bus 388, der kører mellem Lyngby og Helsingør. Den stopper kun et minut fra vores dør. I kan også tage Kystbanen og stå af ved Rungsted Kyst Station. Derfra tager det et kvarter at gå herned. Alternativt kan I hoppe på bus 388 der og tage den det sidste stykke.