Hold din privatfest med den smukke udsigt over rungsted havn på Riva bistro & Bar

Søger du et hyggeligt sted at holde privatfest, hvor I kan få lækker mad og god underholdning, så er Riva Bistro & bar i Rungsted det helt rigtige sted for jer. Vi har plads til alt mellem 30-120 personer. Vores eventmanager Stephanie hjælper dig med at skræddersy den perfekte selskabspakke til netop dig og dit event.  

Lad trygt Riva stå for det hele til jeres privatfest

Vil I gerne have god mad, hyggelige lokaler med en fantastisk udsigt og mulighed for fest med en DJ eller et live band efterfølgende, er Riva Bistro & bar ved Rungsted Havn det helt rigtige sted for dig at holde privatfesten. Typisk får i vores flotte første sal for jer selv, hvor vi kan servere alt fra en lækker 3 retters menu, til vores store buffet.

Det er altid forskelligt, hvordan man foretrækker at feste og ingen fest der er blevet hold på Riva har været den samme. Derfor er det vigtig for os at vi får arrangeret festen i tæt samarbejde med jer og vores eventmanager Stephanie. ”Steph” har mere end 15 års erfaring med at planlægge og afholde fester, så vi er sikre på at du er i gode hænder hos hende. Du kan ringe på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@rivabistro.dk, så tager Stephanie fat i dig så hurtigt som muligt.

Plads til både store og små privatfester

Er i et større selskab der skal holde privat fest, har vi plads på vores første sal med den fineste udsigt over havnen til ca. 80 siddende spisende gæster og 120 til stående buffet hvis man evt. skal afholde reception eller andet.

Når det så er sagt har vi plads til de fleste størrelser privatfester. Vores selskabslokale kan deles op og kan derfor også rumme helt ned til 30 personer, imens vi stadig bibeholder hyggen og det fine lokale uden at det virker for stort til netop jeres arrangement.

Er i mindre end 30 personer er du selvfølgelig også velkommen til at tage fat i os og høre mere om mulighederne, typisk kan vi enten finde plads nedenunder i vores restaurant eller sammen med dig finde en løsning der passer til jeres behov.

Underholdning hører med til en god privatfest

En god måde for jer at sætte gang i privatfesten på er god underholdning. Det kan være meget forskelligt, hvad I er til. Kan I godt lide at udfordre jeres ganer med lækre vine, kan det være en ide for jer, at I får os til at arrangere en vinsmagning. Det kan være med til at give jer noget at tale om resten af aftenen – og nogle ideer til, hvad I gerne vil drikke til maden.

Det kan også være, at I er mere til at få rørt lattermusklerne. Så kan I få os til at hyre en standupkomiker til jeres fest. Vi har et godt samarbejde med en række forskellige standupkomikere. Det er nogle af Danmarks dygtigste, der kan komme og få jer til at grine af jer selv, hinanden og af samfundet generelt.

Hold jeres privatfest på RIVA

Sæt gang i festen med en dj eller live band

Når middagen er ovre, er det tid til at få åbnet baren og sat gang i festen. Hvis der skal danses, er vi selvfølgelig også behjælpelige med alt der hedder booking af DJ, lyd og lys anlæg, eller sågar live band hvis i er til det. Vi har et godt samarbejde med en række af dygtige bands og musikere, der forstår at sætte gang i en fest. Det er for eksempel Søs Fenger, Erann DD, Anthonelli Orchestra, Rasmus Nøhr, Moonjam, Danseorkesteret og Rugsted og Kreutzfeldt.

Har I mere lyst til, at der kommer en DJ og spiller op til dans med sange fra dengang til nu, kan vi også arrangere det. Vi samarbejder med flere forskellige DJ’s, der forstår at henvende sig til forskellige typer af gæster. Det er med til at gøre, at der vil være noget musik, som alle kan lide.

UDVALGTE REFERENCER

Tag ikke vores ord for det - Det siger nogle af dem som tidligere har holdt selskab hos os

"Det skal lyde et kæmpe tak til jer der var på arbejde til mit og min mands bryllup. Vores gæster var mildest talt blæst bagover over mad, drinks og især de sødeste og mest opmærksomme medarbejdere. Kun kæmpe roser herfra til jer.
- STEPHANIE
"Jeg vil bare sige stort tak for det flotte arrangement igår til vores bryllup. Vi var meget tilfredse med det hele: - mad, alt var som aftalt, gode råvare dejligt kød og hensyntagen til vores gæster. Stor ros til kokken, køkkenet og ikke mindst det meget opmærksomme personale der fik hele aften til at gå som smurt."
- charlotte
"Jeg ville bare lige sige tusinde tak for et super fint arrangement til vores bryllup. Personalet var super søde og gode til sørge for gæsterne. Maden var jo udover alle forventninger. Hold nu op det var lækkert og der var nok af det!! Stor ros til køkkenet også!
- Peter

FÅ skræddersyet festen til jeres behov

Selvom vores selskabspakke i høj grad giver dig mulighed for at sammensætte din privatfest, som det passer til dig kan det stadig være, at du har nogle ønsker til festen der ikke bliver dækket af vores muligheder.

Det kan være, at I gerne vil have mulighed for at feste længere, eller at I har særlige ønsker til, hvad I gerne vil have at spise. Vi vil meget gerne hjælpe jer med at opfylde jeres ønsker, hvis det er muligt for os.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til Stephanie på info@rivabistro.dk

Transport til og fra privatfesten

Søger I et sted at holde privatfest i København, kan det være, at I skal vende blikket mod Nordsjælland i stedet. Der er nemlig store fordele for jer ved at holde festen hos os frem for inde i byen. Først og fremmest har vi gratis parkering – og masser af parkeringspladser. Det gør, at I ikke behøver at bruge tid på hverken P-billetter eller at køre rundt og finde en parkeringsplads.

Kommer I med bil indefra København, tager det kun omkring en halv time at komme herud. Det samme, hvis I kommer fra Hillerød. Fra Helsingør kan I som regel gøre det lidt hurtigere. Det er altså en god mulighed for jer for at komme hurtigt hertil.

Vil I hellere lade bilen stå derhjemme og komme hertil med offentlig transport, så I ikke behøver at tænke over, hvor meget I drikker til festen, kan I tage bus 388, der kører mellem Lyngby og Helsingør. Den stopper kun et minut fra vores dør. I kan også tage Kystbanen og stå af ved Rungsted Kyst Station. Derfra tager det et kvarter at gå herned. Alternativt kan I hoppe på bus 388 der og tage den det sidste stykke.