Hold dit næste selskab eller arrangement på riva

Lad trygt Riva stå for det hele til jeres næste arrangement

Hold firmaets årlige fest, privatfesten for vennerne eller fødselsdagen, brylluppet, barnets konfirmation eller mindesammenkomster.

https://www.traditionrolex.com/28

Med den smukke udsigt direkte til bådene på Rungsted Havn er stemningen allerede lagt. Vi sørger vi for det hele. Lækre omgivelser, skøn mad, super cocktails og dejlig vin, alt sammen leveret af vores smilende og dygtige personale.

Festen holdes enten i vores nye lækre selskabslokale på 1. sal med plads til op til 80 spisende eller i vores restaurant i stueplan, hvor der er plads til 70 spisende. Ved stående buffet er der plads til i alt 220 gæster på Riva – Bistro & Bar.

Lad os skræddersy festen specielt til dig og dine behov

Vi skræddersyr naturligvis det perfekte arrangement for jer, ring eller skriv til vores selskabsansvarlige på 45764030 eller mail på info@rivabistro.dk og aftal et møde. Så viser vi jer med glæde vores nyrenoverede lokaler frem og taler om jeres arrangement og vi kan fortælle om de mange muligheder der er i huset.

Vi har erfaring med afholdelse af alle de store fester og har indtil nu afholdt over 300 af dem.

Festen holdes enten i vores nye lækre selskabslokale på 1. sal med plads til op til 80 spisende eller i vores restaurant i stueplan, hvor der er plads til 70 spisende. Ved stående buffet er der plads til i alt 220 gæster på Riva Bistro & Bar.

hold dit arrangement hos os

UDVALGTE REFERENCER

Tag ikke vores ord for det - Det siger nogle af vores tidligere kunder

"Tusind tak for endnu en skøn oplevelse! Nyder at komme tilbage hertil, hvor betjeningen altid er varm og indbydende, smilende tjenere og god stemning. Kan klart anbefales og så må man ikke lade deres cheesecake gå forbi!"
- Amanda
"Endnu en gang havde nogle gode venner og jeg en skøn aften på Riva. Betjeningen var som altid meget søde og opmærksomme. Vi havde hver især bestilt 3 retter og var yderst tilfredse med anretningerne! Vi kommer snart igen!"
- Cecilie
"Kan varmt anbefale Rivas mad og betjening. Fik igår en GOD bøf med det LÆKRESTE tilbehør. Bearnaise, spinat, og ikke mindst de vildt sprøde pommes frites sad “lige i skabet”. Også gode vine på kortet."
- Frank

Få samlet hele festen under et tag

Når du vælger at holde dit arrangement eller fest på Riva Bistro & Bar, har vi gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt payment options –. Det betyder at vi samler alt for dig under et tag, sådan at du ikke skal ud flere forskellige steder og hente tilbud på diverse ydelser til din fest.

Vi klarer nemlig alt fra DJ’en til cocktailbaren.

På Riva Bistro & Bar har vi stor erfaring med at holde fester med bands og DJ’s. Vi har kontakt til alle de kendte bands i Danmark og det skulle glæde os at hjælpe jer med at finde den rette løsning, som passer til jeres arrangement.

Det kan også være at der er tale om en reception eller andet arrangement hvor en anden form for underholdning kunne være passende, der er vi selvfølgelig også behjælpelige. På Riva er det næsten kun fantasien der sætter grænser for dit arrangement.