Hold dit drømme bryllup på riva i rungstedhavn

Lad trygt Riva stå for det hele til jeres bryllup

Med den smukke udsigt direkte til bådene på Rungsted Havn er stemningen allerede lagt. Vi sørger vi for det hele. Lækre omgivelser, skøn mad, super cocktails og dejlig vin, alt sammen leveret af vores smilende og dygtige personale.

Festen holdes enten i vores nye lækre selskabslokale på 1. sal med plads til op til 80 spisende eller i vores restaurant i stueplan, hvor der er plads til 70 spisende. Ved stående buffet er der plads til i alt 220 gæster på Riva – Bistro & Bar.

Lad os skræddersy din bryllupsfest specielt til dig og dine behov

Vi skræddersyr naturligvis den perfekt bryllupsfest for jer, ring eller skriv til vores selskabsansvarlige Stephanie på 45764030 eller mail på info@rivabistro.dk og aftal et møde. Så viser vi jer med glæde vores nyrenoverede lokaler frem og taler om jeres arrangement og vi kan fortælle om de mange muligheder der er i huset.

Vi har erfaring med afholdelse af alle de store fester og har indtil nu afholdt over 300 af dem.

Festen holdes enten i vores nye lækre selskabslokale på 1. sal med plads til op til 80 spisende eller i vores restaurant i stueplan, hvor der er plads til 70 spisende. Ved stående buffet er der plads til i alt 220 gæster på Riva Bistro & Bar.

Hold dit bryllup på rungstedhavn

UDVALGTE REFERENCER

Tag ikke vores ord for det - Det siger nogle af dem som tidligere har holdt selskab hos os

"Det skal lyde et kæmpe tak til jer der var på arbejde til mit og min mands bryllup. Vores gæster var mildest talt blæst bagover over mad, drinks og især de sødeste og mest opmærksomme medarbejdere. Kun kæmpe roser herfra til jer.
- STEPHANIE
"Jeg vil bare sige stort tak for det flotte arrangement igår til vores bryllup. Vi var meget tilfredse med det hele: - mad, alt var som aftalt, gode råvare dejligt kød og hensyntagen til vores gæster. Stor ros til kokken, køkkenet og ikke mindst det meget opmærksomme personale der fik hele aften til at gå som smurt."
- charlotte
"Jeg ville bare lige sige tusinde tak for et super fint arrangement til vores bryllup. Personalet var super søde og gode til sørge for gæsterne. Maden var jo udover alle forventninger. Hold nu op det var lækkert og der var nok af det!! Stor ros til køkkenet også!
- Peter

FÅ samlet hele festen under ét tag på Riva

Når du vælger at holde dit bryllup på Riva Bistro & Bar, har vi gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt. Det betyder at vi samler alt for dig under et tag, sådan at du ikke skal ud flere forskellige steder og hente tilbud på diverse ydelser til din fest.

Vi klarer nemlig alt fra DJ’en til cocktailbaren.

På Riva Bistro & Bar har vi stor erfaring med at holde fester med bands og DJ’s. Vi har kontakt til alle de kendte bands i Danmark og det skulle glæde os at hjælpe jer med at finde den rette løsning, som passer til jeres bryllup.