Fejr din fødselsdag hos Riva Bistro & Bar Rungsted

Lad trygt Riva stå for det hele til DIN FØDSELSDAGSFEST

Står du for at skulle fejre din fødselsdag – eventuelt en af de runde af slagsen? Så har du sikkert overvejet at invitere samtlige venner og familiemedlemmer til spisning og hygge.

En fødselsdagsfest er en rigtig god anledning, når det handler om at samle alle de nære og kære, som man måske ikke ser så ofte. Denne fest må godt være noget ganske særligt – og forplejningen ligeså. Derfor kan du med fordel overveje at fejre den særlige dag hos Riva Bistro & Bar Rungsted – vi skal nok sørge for, at den bliver aldeles mindeværdig!

Fødselsdagsfest med fuld forplejning

Når du vælger at lade Riva Bistro & Bar Rungsted forestå alt, hvad der handler om tilberedning og servering af mad og drikkevarer, slipper du selv for at røre en finger i forbindelse med forberedelserne. Du skal ikke selv ud og købe ind – og du skal frem for alt ikke tilbringe timer i køkkenet forud for eller under festen.

Du kan roligt læne dig tilbage og nyde det gode selskab, talerne, fællessangen, og hvad I ellers har tradition for i din omgangskreds. Vores søde og veluddannede serveringspersonale vil sørge for, at alle glas er fyldte, og at retterne serveres til tiden.

UDVALGTE REFERENCER

Tag ikke vores ord for det - Det siger nogle af dem som tidligere har holdt selskab hos os

"Det skal lyde et kæmpe tak til jer der var på arbejde til mit og min mands bryllup. Vores gæster var mildest talt blæst bagover over mad, drinks og især de sødeste og mest opmærksomme medarbejdere. Kun kæmpe roser herfra til jer.
- STEPHANIE
"Jeg vil bare sige stort tak for det flotte arrangement igår til vores bryllup. Vi var meget tilfredse med det hele: - mad, alt var som aftalt, gode råvare dejligt kød og hensyntagen til vores gæster. Stor ros til kokken, køkkenet og ikke mindst det meget opmærksomme personale der fik hele aften til at gå som smurt."
- charlotte
"Jeg ville bare lige sige tusinde tak for et super fint arrangement til vores bryllup. Personalet var super søde og gode til sørge for gæsterne. Maden var jo udover alle forventninger. Hold nu op det var lækkert og der var nok af det!! Stor ros til køkkenet også!
- Peter

Forplejning og lokaler i topklasse

Vi kan tilbyde såvel faste treretters menuer som kreative og varierede buffeter ganske efter dit ønske. Vores flotte førstesal med udsigt over Rungsted Havn kan rumme op til 80 siddende (og 120 stående) gæster, mens vores hyggelige restaurant i stueplan er velegnet til selskaber på under 20 personer.

Til private selskaber kan vi hjælpe med alt fra oppyntning og borddækning til underholdning med DJ eller liveband. Vores event manager giver gerne en hånd med at planlægge arrangementet og sørge for, at det løber af stablen som planlagt.

Uanset hvilken type fødselsdagsfest du drømmer om, kan vi hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed. Vi skræddersyr festen efter dine ønsker og præferencer og sørger for, at både du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse.