velkommen til
riva bistro & bar langelinie

VI ÅBNER IGEN MANDAG 11. APRIL

Dejlig frokost eller middag i skønne omgivelser på langelinieKAJ

Vi er så glade for inden længe at kunne byde dig velkommen til vores Riva Bistro & Bar Langelinie. Vi tilbyder bar, frokost, middag og du kan også holde dit arrangement hos os. Vores menukort er sat sammen så der er noget for enhver smag. 

Siden vi åbnede på Rungsted havn i 2012 er der sket meget, og med mere end 600.000 gæster igennem vores restaurant er vi nu klar til at åbne nr. 2 Riva Bistro & Bar Langelinie. 

Vores beliggenhed er Langeliniekaj 5, drej til højre lige efter viadukten og du kan ikke undgå at se os. Udendørs servering hele sommeren med direkte udsigt til vandet. Cocktails, drinks og kølig rosé.  Vi glæder os til at se dig på Riva Bistro & Bar Langelinie.

Frokost menu (11.00-15.30)

AFTEN menu (17.00-20.30)

Hold dit næste selskab på Riva Bistro & Bar langelinie

Søger du et hyggeligt sted at holde privat eller firmafest, vi sørger for det hele, lækker mad og god underholdning, så er Riva på langelinie det helt rigtige sted for jer.

Vi skræddersyr naturligvis det perfekte arrangement for jer, ring på 45764030 tryk 3 for selskaber eller mail på info@clubriva.dk, så får du fat på vores selskabsansvarlige.

Vi viser jer med glæde vores nyrenoverede lokaler frem og taler om jeres arrangement, hvor i kan få en bedre forståelse for de mange muligheder der er i huset.

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Velkommen Til Riva

Nyd en dejlig middag eller frokost i de skønneste omgivelser på Langelinie.

UDVALGTE REFERENCER

Tag ikke vores ord for det - Det siger nogle af vores tidligere kunder

"Tusind tak for endnu en skøn oplevelse! Nyder at komme tilbage hertil, hvor betjeningen altid er varm og indbydende, smilende tjenere og god stemning. Kan klart anbefales og så må man ikke lade deres cheesecake gå forbi!"
- Amanda
"Endnu en gang havde nogle gode venner og jeg en skøn aften på Riva. Betjeningen var som altid meget søde og opmærksomme. Vi havde hver især bestilt 3 retter og var yderst tilfredse med anretningerne! Vi kommer snart igen!"
- Cecilie
"Kan varmt anbefale Rivas mad og betjening. Fik igår en GOD bøf med det LÆKRESTE tilbehør. Bearnaise, spinat, og ikke mindst de vildt sprøde pommes frites sad “lige i skabet”. Også gode vine på kortet."
- Frank