RIVA ER STEDET TIL FEST

Koncerter & events

Her kan du se hvad vi har af koncerter og events på Riva.

JUL PÅ RIVA

HOLD JULEFROKOSTEN FOR FIRMAET, VENNERNE ELLER FAMILIEN TIL VORES LÆKRE CORONA-VENLIGE JULEBUFFET. MAX 10 PERSONER PR. SELSKAB.

MENU:
Stegt sild – Karrysild
Gravad laks med dild og rævesauce
Lun Fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med mayonaise
And med rødkål
Frisk rødkålssalat med appelsin og valnødder
Mørbrad a´la creme
Flæskesteg med rødkål
Små kartofler med urter
Hjemmebagt lyst og mørkt brød
Smør og fedt

Pr. person buffet 349,-
Pr. person Buffet, vin, øl og vand ad lib kr. 699,-

Vores tjenere der har maske og handsker på, anretter din tallerken sammen med dig fra buffeten.

Jul på Riva på disse datoer:
20, 21, 27, 28 november – 4, 5, 11, 12, 18, 19 december
Ankomst 16.30-17.00
Middag 17.00-21.30

Vi har et begrænset antal pladser der kan reserveres på
45764030 eller info@clubriva.dk

NYTÅRSMENU TAKE-AWAY

Vi gentager vores store succes med en 3 retters nytårsmenu ud af huset.
Vi sørger for det hele, og vi leverer maden i engangsemballage samt en meget udførlig beskrivelse af den sidste tilberedning så du skal bruge så lidt tid som overhovedet muligt.

BOOK DIREKTE PÅ LINKET HER

Vi sørger for at DIN nytårsmenu bliver en succes.
Maden skal bestilles senest 29. december kl. 12.00
Maden afhentes den 31. december mellem kl. 11.00-15.00.
I år tilbyder vi som noget helt nyt også en vin menu.

Du kan vælge mellem vores lækre vinmenu og den mere ekstravagante med absolut topvine.
Du er ALTID meget velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til ovenstående 🙂.
Skriv til info@clubriva.dk

BOOK DIREKTE PÅ LINKET HER

RIVA’S NYTÅRSMENU
Forret: Rivas Skagen Toast med rejer, stenbiderogn, rødløg, dild, mayo og revet citronskal
Hovedret: Tournedos af oksemørbrad fra fritgående køer i Uruguya
Tilbehør: Pom Dauphinoise (kartoffel gratin), Riva’s hjemmelavede pebersauce (den er let), Rivas sprøde salat
Dessert: Hjemmelavet rabarber trifli serveret i glasskål
KR. 399,- pr. person
……………………………….

Den lækre Vin menu:

Velkomstdrink: Spumante- En let og meget behagelig Spumante med skønne bobler
Forret: Chardonnay Irvine Estate – En californisk velsmagende hvidvin som man bare ikke kan få nok af
Hovedret: Amarone Begali Lorenzo della Valpolicella – En skøn rødvin med masser af smag og dufte
KR.549,- for de 3 flasker

Den ekstravagante vin menu:
Velkomstdrink: Perrier Jouet Grand Brut Champagne – Du kender den og den er bare en vinder hver gang
Forret: Sancerre Domaine Hippolyte Reverdy – En dejlig sancerre med en skøn frugt duft, let og liflig med dejlig smag
Hovedret: Chateauneuf Du Pape Domaine Du Pegau Reserve – Vores absolutte TOP favorit vin, det fås ikke meget bedre. Vi anbefaler du åbner den 30 min før
KR. 999,- for de 3 flasker

Vi har lavet denne nemme fremgangsmåde som vedlægges din mad:
Rivas Skagen Toast er klar, du skal bare tage låget af og servere
Oksemørbrad er for stegt på vores grill og skal i ovn ved 200 grader i 10 min så får du den medium.
Vil du have den medium rare så giv den 7 min
Vil du have den medium done så giv den 15 min.
Kartoffel skal i ovn ved 200 grader i 10 min
Rivas salat er klar til servering
Saucen varmes op i en gryde
Desserten er klar til servering

SÆT ALT PÅ KØL TIL DU SKAL BRUGE DET, UDENFOR ER OGSÅ FINT

BOOK DIREKTE PÅ LINKET HER